Kom igång – Skapa Annonser!

Registrera dig, sedan kan du skapa upp annonser.

 Medlemskap

Alla kan enkelt bli medlem och är GRATIS hos oss. Du måste vara registrerad om du ska kunna skapa annonser.

  1. Registrera dig med e-postadress och användarnamn 
  2. Ett automatisk mail med lösenordet kommer till mailadressen 
  3. Testa att logga in. Klart! 

Man kan lägga in mer information om sig själv/katthem/företag senare. Vi vill gärna att du loggar in och går in på ”Mina Sidor/Min profil” och fyller på dina uppgifter med namn så vi ser att du är en riktig person. Vi får ibland automat registrerade spam användare, så om vi ser att det är något lurt kommer vi ta bort användaren.

Annonsering

För att kunna ha en uppdaterad sida med aktuella annonser och information så gäller en annons en begränsad tid, sedan måste den förlängas.

Man lägger upp sina egna annonser, som man sedan kan administrera/uppdatera eller ta bort. Det kommer ett automatiskt påminnelse mail när annonsen håller på att gå ut. 

Andra kan kommentera din annons, eller skicka mail direkt till dig. Du får respons direkt och slipper gå via någon annan. Vi slipper gamla annonser som inte är aktuella. Det går även att se statistik på hur många som sett annonsen.

Facebook

Alla annonser läggs ut på HittaKatten.Infos Facebooksida som man sedan kan dela med andra efterlysnings eller omplaceringsgrupper.

Vad kostar det?

Det är helt GRATIS för katthem, för dem ska det inte kosta något. De behöver all hjälp de kan få och ska inte betala något!

Det är även gratis för privatpersoner att lägga upp annonser just nu.

Idag jobbar jag gratis med hemsidan (eller rättare sagt jag betalar för det) men om du som privatperson vill ge ett bidrag till sidan, så kan jag tänka mig ta emot det via SWICH till min mobil: 0733-748401.

Maila mig på Karin@HittaKissen.se om du har frågor eller förslag.

Våra vänner