Följ oss

Vill du inte missa om det kommer in nya annonser och vill följa www.HittaKissen.se?

Gilla och följ oss via Facebook.

 1. Klicka på Facebook ikonen längst upp till höger
 2. Gilla oss, och följ oss på Facebook!
 3. Se till att dina vänner också känner till oss!

Du är väl medlem?

 1. Bli medlem om du inte är det! Det är GRATIS!
 2. Medlemmar kan skapa annonser och kommentera.
 3. Klicka på “Gå med” och skriv in ditt smeknamn och mail adress. Du kommer få ett lösenord med mailen som du kan logga in med, och nu är du igång!
 4. Viktigt! När du blivit medlem – logga in och lägg till ditt riktiga namn, så vi ser att det inte är spam. All spam tas bort!

 

Du kan även lägga in ett RSS flöde, en sk Feed till sidan.  Du prenumererar på nya annonser och inlägg och kan se snabbt om det kommer in en efterlysning eller en upphittad katt. Det är dock lite svårare att söka och se bilder än om du söker direkt på vår webb.

Gör så här:

Om du surfar med InternetExplorer (IES) kan du enkelt lägga till ett RSS flöde ett sk Feed

 1. Använd “RSS Flöde” ikonen uppe till höger, bredvid Facebook ikonen. Den heter RSS Flöde och ser ut som en liten radar. Klicka på den så du får upp alla artiklar. Därifrån kan du prenumerera på allt nytt som kommer in.
 2. Vill du bara ha Efterlysningar eller kanske hittade katter? Välj en kategori tex “hittade katter”. När du sedan får upp listan med annonser finns det en liten orange knapp till höger om rubriken “Annonser för Hittade Katter”. Klicka på den så kan du lägga till RSS-Feed för bara den kategorin.

Får du upp bara en massa konstig kod i webbläsaren i steg1 måste du ha en Feed läsare.

 1. Ibland kan webbläsaren tex IES (Explorer) fungera som en sådan. Det finns många olika Feed läsare. Jag har laddat ner “FeedDemon Pro 4.5” som är gratis och kan hittas här: http://www.feeddemon.com.
 2. Ladda ner och installera FeedDemon programmet.
 3. Öppna FeedDemon.
 4. Kopiera denna länk för att få info om ALLA nya annonser och inlägg (markera och “ctrl+c”) http://www.hittakissen.se/?feed=rss2&post_type=ad_listing. Vill du ha bara Efterlysta: http://www.hittakissen.se/?feed=rss2&ad_cat=efterlysta eller bara Hittade: http://www.hittakissen.se/?feed=rss2&ad_cat=hittade
 5. Klicka på knappen “Subscribe” högt upp i vänstra hörnet. Det som ligger i minnet kommer automatiskt att klistras in så du behöver bara ta Next igenom hela guiden.
 6. Klart! Nu borde du ha en subscriptions för HittaKatten.Info.

/Karin

Våra vänner