Om Hitta Kissen

HittaKissen.se kan du söka annonser samlade i en sökbar databas, direkt med ett ord, via kategorier, eller som GEO sökning i ditt område.

Det gör det möjligt för katthem, polis, veterinärer, djurorganisationer och privatpersoner att på ett enkelt sätt hitta igen sin bortsprungna katt och att hitta ägare till upphittade katter eftersom man inte behöver inte läsa och bläddra igenom varje annons.

För Katthemmen och Ideella djurorganisationer är HittaKissen.se en gratis marknadsplats så de lättare kan visa att de finns.

Annonser för efterlysningar och hittade katter är gratis och vem som helst kan lägga upp en annons. Man betalar endast för premium annonser om man själv vill. En premium annons visas högre i listan, och de visas också i en särskild plats på sidan och som en egen kategori.

I nuläget så kommer HittaKissen.se inte ha omplaceringar och djur-säljes annonser på sin sida.

 

Det finns mängder med upphittade och efterlysta katter på Facebook och webbsidor som inte är sökbara, så var ska man börja leta? Det finns så många sidor så man vet ju inte ens om alla. Katthemmen får in katter ofta som de inte kan hitta ägare till, även om de är id märkta…  Jag vill inte leta flera timmar varje dag på alla sidor om min katt är försvunnen, jag vill bara ha tillbaka min katt! Därför gjorde jag HittaKissen.se!

– Karin Källberg

Våra vänner