Hjälp och Info

OM HITTA KISSEN

HittaKissen.se är ett nytt nätverk med ett annons-sökverktyg som gör det möjligt för katthem, polis, djurorganisationer och privatpersoner att på ett enkelt sätt hitta igen sin katt och att hitta ägare till upphittade katter.

För Katthemmen och Ideella djurorganisationer är HittaKissen.se en gratis marknadsplats så de lättare kan adoptera bort katter och kan då hjälpa fler.

För att katthemmen ska slippa lägga tid på att hantera efterlysningar och privata omplaceringar så lägger katt-ägaren själv upp sin annons här, som kan uppdateras när katten har hittats eller sålts. Då finns det alltid aktuella uppgifter här.

Vi vill hjälpa till att höja kattens status, därför måste man ta minst 500kr för sin katt om man ska omplacera/sälja den här.

Det finns mängder med upphittade och efterlysta katter på Facebook och webbsidor som inte är sökbara, så var ska man börja leta? Det finns så många sidor så man vet ju inte ens om alla. Katthemmen får in katter ofta som de inte kan hitta ägare till, även om de är id märkta…  Jag vill inte leta flera timmar varje dag på alla sidor om min katt är försvunnen, jag vill bara ha tillbaka min katt! Därför gjorde jag HittaKissen.se!

– Karin Källberg

Våra vänner