Facebook grupper – Länklista

Här presenteras länkar till Facebook grupper för efterlysta och upphittade katter.

Rikstäckande grupper:

HittaKissen.se – Community- Sökbara annonser. Lägg in en annons gratis på webbsidan (www.hittakissen.se) så kan man söka efter län, ort, kön färg mm. Den publiceras även som ett inlägg/länk på Facebook.

Polisen djurärenden, Väst – Statlig organisation i Göteborg. En stor facebook grupp.

Bortsprungen – Organisation – Bortsprungen är en app och ett nätverk av människor som tillsammans hjälper djur som kommit ifrån sin ägare att hitta hem igen. Har tyvärr ingen fungerande hemsida och har inte uppdaterat sin facebook på ett tag.

Bortsprungna katter – Djurid.se – Organisation – DjurID.se är Svenska Kennelklubbens ägarregister för hundar och katter. På den här sidan kan du efterlysa en bortsprungen katt!

Borttappade – Upphittade Djur– Hela Sverige. – Offentlig – Efterlys ditt djur här!  Alla djur är välkomna här.

Efterlysta Djur – Offentlig – Vi har endast efterlysningar & upphittade djur här inne!!

Försvunna eller stulna djur – Sluten grupp – En sida med annonser, länkar m.m. på försvunna eller stulna djur.

Försvunna katter – Offentlig – Hela landet. När katten är hittad, ta inte bort annonsen. Låt den ligga kvar men ändra rubriken..”Hittad”

Försvunna/Tillvaratagna Djur – Offentlig – Endast annonser gällande försvunna/tillvaratagna djur.

Hjälp katter hitta hem igen – Community – Här kan man annonsera om upphittade eller försvunna katter! (Solgläntans kattpensionat)

Kattkommando Syd – KKS – Ideell Organisation – En av de större grupperna.

Missing Animals Upphittade djur – Offentlig – Här kan du annonsera för hela Sverige om upphittade djur.

Missing Cat Sweden – Offentlig – Har din katt försvunnit eller du har hittat en katt som du misstänker är på rymmen titta då in här på Missing Cat Sweden ofta (flera gånger dagligen)

Missing Cats Sweden – Offentlig – Efterlysningar för katt från hela landet.

Vi längtar hem – Offentlig – Djur som hittats/saknas och längtar hem, se bilder. Andra inlägg tas bort. Kommentarerna skall vara korta och hjälpa att hitta ägaren/djuret.

Upphittade Omhändertagna eller omkomna djur – Offentlig – En sida med annonser, länkar m.m. på upphittade, omhändertagna eller omkomna djur

Vilse – Ideell organisation – VILSE.NU är en gratistjänst från Svenska Kattskyddsförbundet. Syftet med VILSE är att fler bortsprungna katter ska kunna återförenas med sina ägare.

BORTSPRUNGNA, SAKNADE  & EFTERLYSTA HUSDJUR

 

Lokala grupper:

Borttappade och upphittade djur i Västernorrland – Offentlig – Här läggs efterlysningar på borttappade eller upphittade djur i Västernorrland. Lägg din annons i rätt kommunmapp som är gjorda i foton!

Försvunna/upphittade djur i Jämtland – Denna sida är till för att vi ska kunna hjälpa husdjur att hitta hem igen!

Upphittade/borttappade djur i Hälsingland – offentlig grupp

Hjälp oss hitta hem igen!Djur i Gävleborg.

Djurhjälpen, Gävleborg – offentlig grupp

Bortsprungna djur i Gästrikland – Offentlig grupp – En sida där man kan lägga in upphittade och försvunna katter i Gästrikland.

Försvunna och upphittade katter i Gästrikland – Offentlig grupp – En sida där man kan lägga in upphittade och försvunna katter i Gästrikland.

Bortsprungna djur/upphittade djur i Gagnef- Leksand och Rättviks kommun

Bortsprungna Och Hittade Katter I Kumla

Borttappade och bortsprungna husdjur i Åkersberga

Bortsprungna och upphittade katter-Stockholm – offentlig grupp

Bortsprugna och Upphittade katter i Stockholmsområdet – Offentlig – Saknar du din katt? Eller har du hittat en? Lägg upp bild och info, så kanske dom hittar hem igen!

Bortsprungna och Upphittade djur i Uppland

Hjälp Bålstas försvunna katter komma hem – Offentlig – Många katter har försvunnit spårlöst i Bålsta. Denna grupp är till för att kartlägga vilka katter som är försvunna, när de försvann etc. Här kan man också komma med tips om upphittade och sedda katter.

Bortsprungna och upphittade djur i och omkring Håbo – Offentlig – Bortsprungna eller upphittade djur. Då djur kan förflytta sig långa sträckor (för egen maskin eller med “hjälp”) så kan även de som bor strax utanför Håbo ha nytta av den här sidan.

Bortsprungna djur i Skåne – För er som har en katt, hund eller annat husdjur som sprungit bort.

Husdjurshjälpen.Skåne – Offentlig – Denna sida är till för Er som äger ett husdjur och bor i Skåne som behöver hjälpa med att: * efterlysa försvunna djur * efterlysa ägare till upphittade djur * informera om trevliga föreläsningar som handlar om något husdjur i Skåne * omplacering av husdjur (ej säljannonser!) * annan information som Ni anser viktig för oss djurägare.

Bortsprungna katter i Helsingborgstrakten – Sluten grupp

HitteKatter i Borås! – Offentlig – en ideell sammanslutning av personer som främst jobbar med att hjälpa hemlösa och ute-levande katter. Här söker vi hem och hjälp åt de katter vi har i vår verksamhet, alltså Katt i Borås. Sidan är också för privatpersoner som hittat en hemlös katt och söker dess ägare eller hjälp om vad man gör, samt om ens katt rymt/försvunnit och samlingsplats för nyheter och liknande angående hittekatter och hemlösa katter i Borås med omnejd.

Missing animals västmanland – Offentlig – När någon saknar ett djur kan vi lägga upp efterlysningen här.

Hittade och försvunna katter/Hundar i örebro

Upphittade/försvunna djur i 021-området– Har du sett en katt som nyligen börjat stryka omkring runt ditt hem och verkar hungrig? Kanske någon du känner har en undulat som rymt?

Bortsprungna och upphittade katter i Falkenberg och Varberg -Community

Bortsprungna/ Upphittade djur ALINGSÅS

Bortsprungna/upphittade djur I Vårgårda

Bortsprungna och upphittade djur i Karlskoga/Degerfors

Bortsprungna & upphittade katter i Göteborg med omnejd – Community – Här hjälper vi varandra och efterlyser katter när de kommit bort eller hittat en katt som vi inte vet vart de hör hemma.

Djur på Hisingen Bortsprungna/Hittade/Sökta/Efterlysta Katter/Hundar – Offentlig – Denna grupp är till för att återförena bortsprungna djur med sina ägare!

Djurhjälpen Göteborg – Offentlig – Här inne kan ni omplacera ett djur, få tips/råd , göra nödrop och insamlingar om ni kan redovisa det efteråt!

Bortsprungna/Upphittade djur Västra Götaland

Bortsprungna och upphittade katter i Falkenberg och Varberg – Community. Har en websida med efterlysningar i Falkenberg, Varberg, Veddinge och Marks kommun.

Grupper efter färg:

Försvunna & Upphittade Vita katter – Offentlig – Försvunna och upphittade vita katter

Försvunna/Upphittade Sköldpaddstecknade Katter – Offentlig – Inlägg endast för Försvunna/Upphittade Sköldpaddstecknade Katter.

Gråvita katter-endast borttappade – Offentlig – Grupp för enbart grå, gråvita katter. Spräckliga eller tigrerade funkar, bara grunden är grå och vit. Endast borttappade.

Gråvita katter-endast upphittade – Offentlig – Grupp för enbart grå, gråvita katter. Spräckliga eller tigrerade funkar, bara grunden är grå och vit. Endast upphittade.

Röda katter – upphittade och bortsprungna – Offentlig – Här postar vi röda katter som är bortsprungna eller upphittade. Även röd/vita och vit/röda är välkomna.

S/V- svartvita katter – Offentlig – För den som söker/ hittat en svart vit katt.

Svarta katter – upphittade och bortsprungna. – Offentlig – I denna grupp är det svarta katter som läggs upp, mindre vita tecken är tillåtet.

 

Övriga grupper:

AneLills Katthärbärge – Sluten grupp – Ett par tanter, som hjälper hemlösa och vanvårdade katter.

Djurhjälpen Sjuhärad – Förening – Vi är en liten ideell förening som hjälper i första hand hemlösa katter.

EFTERLYSTellerSTULETävenDJUR0156 – Offentlig – För oss som vill ha hjälp att hitta de vi förlorat, om de så även är förståndet 🙂

Hittekatter i Sverige:  Hittekattsgruppen – Offentlig – I den här gruppen diskuterar vi om allt som har med hemlösa katter och kattens status att göra. Gruppen har sin förankring i Hittekatter iFokus.

Kattjouren (Malmö) – Ideell Organisation – Kattjouren är ett ideellt nätverk som hjälper hemlösa eller oönskade katter. Vi har en kompromisslös inställning när det handlar om synen på djur som individer, med en rätt till sitt liv. Vi stödjer aldrig att friska katter dödas!

Livbojen för hemlösa katter – Välgörenhet – Livbojen är ett sk. No Kill-katthem dvs vi avlivar inte friska katter bara för att de är skygga.

Sjöstadens Katter & Hundar – Sluten grupp – En grupp för oss sjöstadsbor som vill hjälpas åt att efterlysa sjöstadens djur och ägare. Och även annat som rör våra håriga vänner 🙂

Änglakatten  (Göteborg) – Ideell Organisation –  Registrerad ideell förening som hjälper hemlösa katter. NO-KILL policy.

Bortsprungna/upphittade djur på Åland

 

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.

Våra vänner