Kontaktuppgifter

Telefon: 076-410 01 01, Vi nås oftast dagligen mellan kl 10-16.
Mail: info@djurskyddetbillochbull.se

Besöksadress:Bläckhornsvägen 2-4, Sandarne
Parkering sker lämpligast vid Ica Nyplan

Öppettider: Söndagar kl: 12-16
Övriga tider efter överenskommelse

OBS! Får ni inget svar så tala in ett meddelande med kontaktuppgifter och ärende så ringer vi upp er så snart vi kan.

Beskrivning

Föreningens största syfte är att ta hand om övergivna, hemlösa och nödställda katter men vi tar även emot privata omplaceringar i mån om plats. Dessa katter tas sedan om hand på ett bra sätt och omplaceras när de är redo, i hem där de får det riktigt bra. Vi är noga med vart vi placerar våra katter – rätt katt till rätt hem.

Vi vill verka för att kattens status höjs, djurskyddslagarna efterföljs och att alla djur behandlas med respekt.
Planer finns på att vår förening, förutom arbetet med de hemlösa katterna, även ska kunna fungera servicemässigt och kunna erbjuda hjälp av olika slag.

Vi har en lokal i Sandarne där vi bedriver katthem men använder oss också av jourhem åt våra katter. Våra katter adopteras alltid kastrerade, vaccinerade och idmärkta, adopterar man kattungar från oss bekostar vi dessa åtgärder när de har åldern inne, dvs kring 6 månaders ålder.

Eftersom föreningen är helt ideell är vi beroende av ideell arbetskraft, gåvor och medlemskap. De största utgifterna är veterinärkostnader, kattmat och kattsand. Under sommarhalvåret har vi en loppis igång som genererar lite pengar men den täcker bara en bråkdel av alla dessa utgifter.

Alla som är intresserade kan komma med som medlemmar i föreningen. Man kan också vara fadder för en eller flera katter som finns på katthemmet eller hjälpa till på andra sätt. Läs mer om det under fliken ”stöd oss”.

Välkommen till föreningen och till ett viktigt arbete för djuren! Och/eller ta hand om behövande katter som volontär, jourhem eller som blivande kattägare!

Läs mer på vår hemsida:
http://djurskyddetbillochbull.se/

Inga taggar

Totalt 928 antal visningar, 2 idag

  

Listing ID: 459559bc8de7c7b6

Raportera problem.

Vänta lite.... vi tar emot din förfrågan nu.

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.